måndag 30 september 2013

Min födelsedag

27:e september är en bra dag. Det är min födelsedag. Det blev en mycket bra dag i år också, trots att en person saknades,  nämligen den person som gav mig livet; min mamma <3 Men vi firade så gott vi kunde och jag är lyckligt lottad som har så många fina, kärleksfulla människor omkring mig. Ni förgyller mitt liv!

onsdag 25 september 2013

Hamsterhjulet snurrar

Ja, hamsterhjulet snurrar fort nu. 
Och inte är det hamstern som springer i hjulet utan JAG! 
Barnens alla aktiviteter är igång, skolan, läxorna och hela härligheten.
Mina aktiviteter, sambons aktiviteter, våra jobb, ja allt är igång igen. 
Allt utom träningen... 
Jag har bytt ut den enda träningsdagen jag hade (förutom helgerna då) mot en musikdag istället. Det är ju så himla roligt så jag kan inte avstå!!!
Måste försöka hitta något sätt att hinna träna också, förutom det där ynka lunchpasset i gymmet med kollegorna, som vi har en gång i veckan.
Får klura på det...
*
Helgen swischade förbi, wroooom, wrooom. Den innehöll modevisning av second handplagg där mina trollungar var mannekänger, Stortrollet uppträdde i stans Galleria med Amazing, Danny Saucedos hit ni vet, och så en massa städning för trollmamman där hemma i trollboet.
Så var den helgen slut!
Tiden går fort när man har roligt... eller nåt sånt.


Laleh - Colors



Laleh, du vackra, begåvade, konstnärliga, musikaliska, genialiska, berörande, trollbindande kvinna! Må musiken inom dig aldrig tystna och låt oss fortsätta få ta del av dina mästerverk.

måndag 23 september 2013

Musikaliska möten

Ett trevligt musikaliskt möte. 
Musik bygger broar.
Ålder, nationalitet, hudfärg, genre... Det spelar ingen roll när man talar musikens språk.



The Kingdom Choir, Meja och Eric Saade gör "Private Emotion" i programmet "Moraeus med mera". Låten är skriven av Eric Bazilian och Rob Hyman. Originalet spelades in av The Hooters. Ricky Martin gjorde den senare ihop med Meja.

fredag 13 september 2013

Hamsterlyan

Nu är Torvens lya klar!
Vi kommer nog fylla på och byta ut grejer eftersom. Men vi börjar så här.
Imorgon hämtar vi hem vår chokladpralin <3

måndag 9 september 2013

Måndag - veckans bästa dag!



Äntligen måndag!!! Fasiken, måndag har helt plötsligt blivit veckans bästa dag :-) :-) 

torsdag 5 september 2013

Spännande projekt

Ikväll antog jag en ny utmaning. 
Eller ny och ny, men jag hoppade på ett projekt som jag hoppas kommer utveckla mig. Att det kommer ge mig massor rent själsligt, det vet jag redan. Känns härligt att utmana sig själv lite och våga fördjupa sig lite mer i något som man inte har 25 års rutin och erfarenhet av!
Har varit inne och nosat på detta område tidigare och känt att där har jag mycket att lära. För andra kan det tyckas vara en bagatell och inte speciellt märkvärdigt, men jag blev då väldigt glad när jag blev tillfrågad och fick chansen att prova på detta! 
Efter kvällens första träff så känner jag mig lycklig, upprymd och tacksam. Tacksam för att jag får fortsätta ha musiken i mitt liv, låta den ta ännu mera plats samt får chansen att utvecklas tillsammans med andra, duktiga likasinnade.

Rariteter

Lyssnar på sambons tidiga verk. Egenskrivet material tillsammans med en kompis, inspelat med kassettbandspelare på kassettband. Redan som 15-åring var han en ypperlig gitarrist <3

måndag 2 september 2013

Skithelg

Min helg såg ut så här:



I alla fall fredag och lördag. 
Till slut räddade ett besök på akuten, samt en spruta Imigran i låret, mig.
Kan tänka mig trevligare sätt att spendera sommarens sista helg på. En helg som f ö bjöd på kanonväder...